Başkanın Mektubu

Bildiğiniz gibi son yıllarda gittikçe artan siber saldırılar; hem devletlerin hem kamu ile özel sektör kurumlarının hem de ünlü kişilerin kabusu haline gelmiştir. Teknolojinin gelişmesi ve hayatımızın önemli bir parçasını oluşturan “Dijital Yaşam” sağladığı kolaylıklar kadar veri güvenliği ve risklerini de yanında getirmiştir.

Her an saldırı riskinin yaşandığı günümüzde şirketlerin siber güvenlik ekiplerindeki mühendislerin tecrübe ve uzmanlıkları, hızlı gelişmeleri takip etmekte ve uyum sağlamakta yetersiz kalabilmektedir. Şirket üst yönetimlerinin liderliğinde IT ve iş birimleri tarafından kesintisiz yürütülmesi gereken siber güvenlik çalışmaları öncelik olarak günlük operasyonların arkasında kalmakta, bu nedenle yapılan büyük yatırımlar bile şirketlerin siber saldırılara karşı etkili korunmasını sağlayamamaktadır.

İDE Teknoloji, IT ve Siber Güvenlik Hizmetleri; global bir tehdit olan siber saldırılara, global oyunculardan oluşan siber ağı ile global çözümler üretmektedir. Dünyanın en önde gelen siber uzmanları ile firmanıza yapılan saldırıların türü, virüsün tipinin atacağı olası adımları en hızlı şekilde tespit ederek gerekli önlemlerin alımasını sağlamaktadır.

İDE Teknoloji Siber Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri şirketinizin mevcut siber duvarlarınızın siber saldırılara karşı hazır olup olmadığını ücretsiz test etmekle, ciddi güvenlik zafiyetlerini ispat etmesi karşılığında ise siber danışmanlık hizmeti vermektedir.

Bu süreç içinde İDE Teknoloji Siber Güvenlik Danışmanlığı düzenli olarak firmanın farklı satış kanallarına sızıntı testleri yaparak, siber zafiyeti tespit etmekle birikte gerekli yazılım ve donanım eksiklerinin giderilmesini sağlamaktadır. Tehdit ile ilgili siber uzmanlarınıza eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Firmanın IP adedi, çalışan sayısı, şube sayısı, bilgilerin stratejik önemi ve gizliliği gibi bir çok parametreye bağlı olarak hizmet paketlerimiz aynı zamanda firmanın kendi güvenlik operasyon merkezini (SOC) kurmasına, sosyal medya ve marka yönetimi, hukuki danışmanlığa kadar uzanan geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir.

Amacımız firmanızın ve müşteri bilgilerinizin güvende olması. Firmaların ekonomik olarak zorluklarla boğuştuğu şu dönemde, siber saldırı ile zararların yaşanmaması ve siber bütçenizin doğru ve etkin kalemlerde harcanarak israf edilmemesi ve olası siber saldırıları engellemektir.